Amazon Quiz Answers Today 10 January 2021: Play and Win Amazon Basics Smart LED TV

Amazon Quiz Answers Today 10 January 2021: Play and Win Amazon Basics Smart LED TV

AMAZON TODAY QUIZ:

Amazon India is the greatest Shopping website in India which have a huge no of customers they are daily conducted online Amazon Quiz on its app from time to time to engage their customers online and the winners of the quizzes often get the chance to win attractive prizes and cashback deals, mostly through lucky draws with terms & conditions, The Amazon quiz starts daily on Amazon Application at 8 AM to 12 PM and the Winners will be announced on the same day 12PM.

Normally on The Amazon app Quiz may be asked will be on the General Knowledge-based questions and answers that are expected or asked on these platforms. To participate in the quiz and win today’s prize, please download the Amazon app.

Amazon Quiz Timing

Timing: 8 AM to 12 PM

Winner Announcement: On Same Day 12 PM Onwards

Today Price: Amazon Basics Smart LED TV

Amazon Quiz Answers for 10th January 2021

Q 1) Yuzvendra Chahal recently got married to Dhanashree Verma, who is popular as a __________. Fill in the blanks

Answer: Choreographer

Q 2) International King Bhumibol World Soil Day Award given by the FAO is named after the former king of which country?

Answer: Thailand

Q 3) The controversial airliner 737 MAX is manufactured by which company?

Answer: Boeing

Q 4) In which country is this monument located?

Answer: Portugal

Q 5) Which of these is a villain in a movie starring this character?

Answer: Doctor Octopus

 

PLAY AMAZON QUIZ NOW

JOIN TELEGRAM Group

 

Amazon Quiz Answers 9th January 2021

Not being able to decide on a “Word of the year,” which publication instead released a “Words of an Unprecedented Year” report in 2020?

Answer: Oxford Dictionary

 

Which of these is India’s first Earth-imaging satellite startup that will soon put a constellation of 30 micro-satellites in orbit?

Answer: Pixxel

 

In December 2020, who acquired Boston Dynamics – a company known for their series of dynamic highly-mobile robots?

Answer: Hyundai

Known as the East Side Gallery, where is this couple taking their pictures?

Answer: Berlin Wall

Name this currency which was invented in 2008.

Answer: Bitcoin

PLAY AMAZON QUIZ NOW

JOIN TLELEGRAM Group

Disclaimer: The above information is for general informational purposes only. We are not uploading or coping any content without relevant content owner permission, All information on the Site is provided in good faith, however we make no representation or warranty of any kind, express or implied, regarding the accuracy, adequacy, validity, reliability, availability or completeness of any information on the Site.